+382 69 111 993   |   info@maxprofit.me

O NAMA

Max profit je agencija specijalizovana za usluge računovodstva, knjigovodstva i poslovnog savjetovanja za sva mala, srednja i velika preduzeća. To je profesionalna računovodstvena agencija koja je u potpunosti usmjerena na potrebe i želje svojih klijenata. Osnivač agencije je magistar ekonomskih nauka Milena Braić, ovlašćeni računovođa i ovlašćeni procjenitelj, sa bogatim iskustvom u računovodstvenim i knjigovodstvenim poslovima, u internim i eksternim kontrolama i finansijskom izvještavanju za vlasnike i menadžere velikih kompanija.  

 

Računovodstvo i Knjigovodstvo

Računovodstvo i knjigovostvo su osnovne djelatnosti agencije koja neprekidno unapređuje procese i postiže dnevnu ažurnost knjiženja i izvještavanja. Svaka računovodstvena informacija mora prvenstveno biti u funkciji menadžera i preduzetnika kao smjernica za poboljšanje poslovanja, a ne samo brojka na papiru koja se dostavlja zakonodavcu.

U svakom obračunskom periodu kreira se izvještaj o stanju i uspješnosti poslovanja, kako bi klijenti na vrijeme mogli planirati i donositi poslovne odluke.

Knjigovodstvene usluge agencija obavlja kvalitetno i ažurno, shodno Zakonu o računovodstvu i reviziji, te ostalim odnosnim propisima i zakonima Crne Gore.

Knjigovodstvo prati cjelokupan proces rada u preduzeću, a u okviru njega se sva sredstva i izvori sredstava, kao i svi prihodi i rashodi evidentiraju na osnovu odgovarajuće dokumentacije o nastalim poslovnim promjenama, koje se mogu novčano izraziti. 

Agencija posjeduje pouzdan knjigovodstveni program, licenciran od strane Instituta Sertifikovanih Računovođa Crne Gore, koji ima mogućnost dodavanja novih verzija koje se usklađuju sa zakonskim promjenama.

 

Poslovno Savjetovanje

Pruža stručno poslovno savjetovanje tokom cijele godine, uz obaveznu pisanu izjavu o čuvanju poslovnih tajni, daje odgovore na sva pitanja s kojima se klijent može sresti u svakodnevnom poslovanju.

 

Implementira strategije koje smanjuju poresku izloženost i poboljšavaju uspješnost. 

Poreski stručnjaci kompanije su u toku sa promjenljivim i kompleksnim pravilima poreske regulative. Sa klijentima u potpunosti sarađuje u planiranju poreskih rešenja i vodi ih na putu do uspjeha. Max Profit agencija nastupa u ime klijenta i aktivno sarađuje pri svim kontrolama poreske inspekcije.

 

Forenzičko Računovodstvo

Forenzičko računovodstvo pripada grupi najnovijih vrsta računovodstva, a odnosi se na probleme kao što su krađe, pronevjere ili nedostatak računovodstvene dokumentacije. U takvim nepredviđenim situacijama Max Profit agencija nalazi način da klijentu pomogne u otkrivanju prevara, bez uključivanja klijenta u istragu, jer je u takvim slučajevima često potreban neko objektivan, budući da ljudi iz preduzeća ipak ne mogu racionalno sagledati cijelu sliku događaja.

Prednost knjigovodstvene agencije Max Profit u odnosu na konkurenciju je što uvijek ima vremena za savjet, objašnjenje i upoznavanje vlasnika firme u njegovo poslovanje i problematiku posla. 

Max profit agencija se nalazi u Budvi u ulici Rozino II, lokal 1. Sastanke, konsultacije i preuzimanje dokumentacije vrši u svojim prostorijama, ali su zaposleni spremni da u svakom trenutku dođu u poslovne prostorije klijenta. 

 

 

Cilj

Max Profit agencije je da svojim radom zadovolji potrebe postojećih i budućih klijenata, iz čega se stvaraju nova trajna partnerstva.

 

Misija

je osigurati visok kvalitet usluga u području knjigovodstva i računovodstva, poslovnog savjetovanja i računovodstvene forenzike i time pomoći klijentima u optimizaciji privatnih i poslovnih ciljeva.

NAŠ TIM

OVLAŠĆENI RAČUNOVOĐA

Milena Braic

KNJIGOVOĐA

Andrea Nikezić

KNJIGOVOĐA

Staša Markuš